DAA

He he ;)
http://www.designersagainstaids.com/fashion_against_aids/item/fans_of_designers_against_aids/

Om ni också vill ha er bild på DAAs sida där ni bär en FAA designad tröja, gå in på samma länk som ovan och läs er till hur ni ska göra ;)





The story behind...

Btw, har jag berättat om bakgrunden bakom mitt bloggalias; Jinx och Jinx-Chan?

Well, Jinx kommer av den enkla anledningen att jag är född Fredan den 13:e.
Jag tyckte att Jinx passade som nickname pga. det ;)
Chan kommer från Japanskan, och man sätter det efter namnet på någon. Främst när man tilltalar någon man tycker är söt ;)
Hehe.

Därav Jinx-Chan
=)








Just a little something...

Även att Aftonbladet skrev om Tokio Hotel idag =)
Go read it!

Är du ett TH fan redan är det dock inget nytt under solen ;)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article5704531.ab





Aldrig mera bitter!

Köln är nu ett minne blott och för mig endast en dröm.
Jag kom aldrig ner till Köln, vilket jag någonstans sörjer.
Tokio Hotel hade sin första spelning på över ett halvår, och jag kände att jag ville vara där.
Det där var en underdrift...men jag vet inte hur jag ska kunna beskriva hur gärna jag hade velat vara i Köln den 27 Augusti.

Men jag satt hemma och uppdaterade hemsidan med alla nyheter från Köln hela natten. Det var ändå en tröst, kändes som att man var delaktig ändå.
Det är det bästa med att driva Street Teamet tror jag, när man sitter och liveuppdaterar från konserter eller andra TH event. Man lever genom dom som är där och samtidigt håller man andra TH fans uppdaterade runt om i världen. Det är en härlig känsla.

Btw; Tokio Hotels nya video Automatisch har premiär den 3:e September. Boy do I look forward to it =D

Idag har jag suttit några timmar för att uppdatera Street Teamet. Har tyvärr inte haft tillgång till internet i helgen så det var en del att ta igen ;)
Inte mig emot dock. Jag tycker bättre om när det finns mycket att göra än för lite. Det är ett nöje att leda det Svenska TH Street Teamet nu när det händer så mycket runt Tokio Hotel.

Har dessutom fått ett underbart mail från Shire idag, där han meddelade väldigt fina nyheter =)
Jag har lovat honom att jag aldrig mer ska vara bitter i hela mitt liv, och går det här vägen ska jag def. hålla det!
;)

Här är mitt liv: http://www.myspace.com/swedish.th.streetteam



Hope

Hoppas! Herregud vad jag hoppas!

Hoppet är vad jag lever på just nu. Jag hoppas att det som jag absolut vill göra kommer att leda till att jag får göra det andra jag absolut vill göra. Att det ena bra leder till det andra som är minst lika bra.
Eller, de är bra på helt olika sätt egentligen.
Det enda jag kan säga är att:  Jag hoppas! Så innerligt att det gör ont.

Just nu sitter jag och har ingen egentlig inspiration till att skriva, trots att jag vill. Hur kommer det sig? Lurar hjärtat hjärnan sådana här gånger eller vad är det frågan om? Det känns som att jag håller inne med något fantastiskt men att jag inte får det att komma ut.
Oerhört frustrerande.





My life is mine to live...

Bli, bli, bli...
Jag ska bli, bli, bli något. Bli någon.
Måste bli, bli, bli något vettigt.

Ett tankesätt som inte alls passar mig.
Detta kom jag dock på rätt sent och försökte under lång tid övertala mig själv att "Jag ska bli någon"-vägen var den rätta att gå.
Så fel jag hade, då jag konstant mådde dåligt.  Hela tiden. Och jag förstod inte varför.

Att vara...
Att vara sig själv , nu, det är den väg jag valt att strosa på. Helt enkelt eftersom den känns vettig för mig, i mitt liv...

De stunder jag faller ner igen, ner i mörker och ner i ingenting... De är de stunder då jag går tillbaka till mitt gamla sätt att tänka. Det tankesätt som inte är rätt för mig.
 Dom dagarna är det kört. Då mår jag dåligt. Jag mår dåligt, tills jag kommer på mig själv och då jag inser:
Jag styr över mitt liv. Andras förväntningar betyder ingenting, för de stämmer inte överrens med vad jag vill.

Mitt liv är till för mig, och jag har för avsikt att leva det som jag vill.











I spy with my eye...

Shit, jag tror det är en sådan natt då jag håller på att tappa greppet.
Igen.
De som läser min blogg måste tro att jag är otroligt instabil, lol. Men det är nog så att jag oftast skriver i bloggen de gånger jag mår dåligt, men inte så mycket annars.
Kan inte vara så roligt att läsa om, men herre gud. Det är terapi för mig.
Som vanligt mår jag inte dåligt av någon speciell anledning. What can I say...PMS is a bitch.

Kom på mig själv att vara så där patetiskt avundsjuk idag igen.
Så sjuk onödigt och tråkigt, måste jag säga.
Na ja, na ja...

Har kommit underfund med att jag är en fixare.
Johanna sa att det redan finns en benämning på det, och det är: Assistent.
Kanske det stämmer, men jag känner att det är mer än så. Lol.
Ska jag gå så långt som att säga: Det du gjort i ditt liv finns alltid dokumenterat någonstans, och jag är den som kan hitta dokumenten.
Det är knappt så att jag överdriver, och så är det ;)






I väntan på livets cupcake...

Jag är lat...
Det finns inte längre någon annan förklaring eller benämning för det.
Bekväm, det är man de första två dagarna, som mest en vecka. Men lat, det blir man rätt snabbt om man fortsätter att gå i samma spår som man gick i mot målet att bli bekväm. Egentligen hatar jag att vara lat, men i den här staden är det svårt att vara något annat.


Missförstå mig inte nu, jag får oerhört mycket gjort i min vardag. På ett dygn hinner jag både med det såkallade "riktiga jobbet" samt även det ideella med hemsida och allt som följer på det.  Problemet är att mitt liv inte är gjort för att byggas upp här, jag känner det i själen.

Självklart är det en stor fördel att familj och nära vänner är bosatta här, men de nära vännerna känner i regel samma som jag själv; det här duger inte åt mig!

 Skulle jag flytta kommer jag att sakna släkt, främst min mamma då vi står varandra oerhört nära. Främst tror jag där problemet ligger för just mig själv, anledningen till att jag nästan frivilligt gjort mig själv lat; Jag är egentligen hemma kär, i den benämningen att jag älskar att umgås med min mamma som helt ärligt är min bästa vän.


Så vad gör man, då ens tankar vägrar hitta en lösning åt hjärtat och själen? Det känns frustrerande, för jag skulle vilja vara så oerhört självisk och tvinga folk till att anpassa sina liv att passa mitt...mitt liv.
Jag vet självklart att det inte går, även att det inte är rätt. Dum är jag inte, så mycket tänker jag unna mig själv att säga. Det innebär dock att det inte blir enkelt för mig då det är såhär jag funkar. Ha kakan och äta den, ska det vara så svårt? Tydligen.


Fortfarande har jag inte hittat någon lösning, jag vet bara att jag vill iväg. Iväg mot något större och mer trivsamt för mig där miljön stimulerar mig på ett helt annat sätt, men jag har ännu inte tagit mig i kragen. Problemen uppenbarar sig för mig och talar om hur krångligt allt kommer att bli om jag sätter igång och planerar inför detta, inför en stor förändring.
Det är något jag avskyr, rentav hatar, dessa så kallade problem. Problemet är att det inte är någon annan än jag som skapar problemen, vilket är dagens sanning.
Kanske gör jag det av automatik, som någon form av självbevarelsedrift. Det där var ingen fråga, jag vet att det är så men hatar att erkänna det. Jag fullkomligt hatar att jag sätter stopp för mig själv där enda ursäkten är att: Men jag får ju inte äta kakan för helvete!
Nej, jag får inte äta den ännu utan enbart beskåda. Kakan är en sån där fin cupcake med vackert strössel på, vilket väl inte är så hemskt att beskåda ändå? Kan jag nöja mig med en mindre god kaka, åtminstone under en tid då kanske jag når den fina cupcaken tillslut?

 Våga äta mindre goda kakor för att nå sitt mål... Något att fundera över i alla fall. Jag får se om jag kommer någon vart med det.





RSS 2.0