Lars ur Idol - Because we LOVE him!

Lars känner fet panik nu.
 Jag snackar om Idol-Lars, naturligtvis. Det är bortom tydligt att Lars inte är intresserad av Idol Jippot längre, och jag förstår honom.  Jag vet inte hur reglerna gäller eller vilka kontrakt man skriver på och hur dessa gäller, men jag kan tänka mig; att vinner man Idol är man "fast".  Åtminstone för en viss tid, eller?
Då är det genast väldigt förstående att Lars försöker få sig själv ut ur denna Tävling redan nu.
Frågan är bara: Hur ska han lyckas?
Jag tror nämligen inte att han lyckas med den taktik som han körde på ikväll. Ärligt talat tror jag att det kommer bli väldigt svårt för honom att lyckas med hans mål: Att få svenska folket att rösta ut honom. Detta eftersom jag går i tron om att svenska folket gillar den här snubben TROTS att han gör fet-parodi på Melodifestivalen.
I nuläget lider jag med honom.

Lars, lars...även jag gillar dig. Men jag gillar dig för den DU är och då du får lira sådant som jag vet att du älskar att lira.
Jag gillar däremot Inte när du känner dig tvingad att köra teater på scen, eftersom att köra på en slagerlåt helhjärtat inte är ett alternativ för dig, då du inte kan eller vill stå för något sådant. 

 Idol är fel forum för Lars. Måtte Svenska Foket inse detta och åtminstone vara barmhärtiga nog att göra honom till tvåa och INTE etta av Idol 2008, då han absolut inte vill vinna denna tävling!

I alla fall jag vill se honom köra på den musik han älskar, för det är då han verkligen är bra! 100% bra!
Det är enbart då man får ta del av hans hjärta,
och jag har kommit att tycka att Lars verkar ha ett verkligt vackert hjärta.
Jag vill se mer av det,
och det kommer jag inte att få göra i Idol 2008...


Peace, Love and Respect!


Respekt, but even I have a limit....

So live your life!
VMA framträdandet är bättre, men låten i sig är klockren. Och då gillar jag inte ens den här sortens musik egentligen!
Nah, who am I kidding? Jag är fan allätare när det kommer till musik!

http://www.youtube.com/watch?v=j0AjOmj-uWo


Ok, Bill Kaulitz... Jag respekterar dig och allt sånt, men det här gillar jag fan inte! Vad är grejen med att fixa dina tänder?
Vill bara meddela, att likheten mellan Bill och din egen vaxdocka numera är slående.
 Dina gamla tänder gjorde mer för hans utseende än vad de nya gör.

Var det besöket i Hollywood som gjorde det? Där alla man träffar ger en ett fake leende med deras fakade tänder? Var det orsaken till att ha faktiskt gjorde det?
För jag menar, om inte Bill Kaulitz kan vara nöjd med sitt utseende, då finns det ju fan inget hopp längre! Snubben föddes perfekt och är ändå inte nöjd, jag menar what is the deal!?
Sen att det gjorde hans utseende mer rättvisa med hans gamla tänder, det ska vi inte ens diskutera. Om det var perfektion han var ute efter, då har han misslyckats genom att ta detta beslut, för tänderna må vara raka nu...men helheten var bättre förut.

I´m sorry Bill, men det här gillar jag inte (as if he would care right...).



Peace, Love and Respect!

Peace, Love and Respect!

Alla har en Blog nowdays. Det finns inget som säger att just min blog kommer bli vare sig intressant eller på något vis rolig att läsa. Jag vet bara att jag vill skriva och jag vill skriva nu!

Jag vill självklart tro att just min blog kommer att betyda något för någon där ute, som kanske finner den intressant eller på något vis värd att läsa!


Det är nämligen på det här sättet, att jag har det stora nöjet att få leda bandet Tokio Hotels Svenska Officiella Street Team sida! Detta är hittils ett ideellt jobb med mycket ansvar som kräver mycket tid, vilket jag inte har något emot eftersom det ger mig så mycket i erfarenhet och händelser i stället för pengar. Det är ett sant nöje helt enkelt, eftersom jag älskar det där förbannade bandet och alla människor som har med det hela att göra ;)

Med andra ord kommer den här bloggen att handla mycket om Tokio Hotel, eftersom de är en så pass stor del av mitt liv!

So prepare!



Åsikter om allt och inget kommer med all säkerhet att ta upp en hel del plats i just min blog. Jag har även en stark känsla att den kommer att handla en hel del om musik och nöjesliv i allmänhet, eftersom jag finner det intressant på så många plan. Kultur i den form som intresserar mig.




Peace, Love and Respect!


The bitch has moved!

Better believe it! We´re moving out!

Sure thing ;) Från och med nu kommer jag att blogga härifrån =)
Min gamla Blogg Adress var denna:
http://jinx-chan.bloggspace.se/

But from now on, you´ll find me here =)


RSS 2.0