I’m not the one to give up in a battle…

I’m not the one to give up in a battle…

 

Livet består av olika vägar. Den väg man i nuläget åker på kommer med enorm sannolikhet att medföra både kurvor och vägbulor. Det gäller att se till att man hänger med i kurvorna, inte stretar emot utan så smidigt det går bara följa med, och att gasa på som fan för att komma över vägbulan.
Rätt som det är kommer du till en cross-road, där du måste välja vilken väg som ska leda dig framåt från och med nu. Ibland tar man fel; du stöter på fler snäva kurvor och extra knöliga vägbulor än vanligt. Men tar du det bara med ro när det behövs och gasar på som fan när det krävs fixar du det också. Blicka framåt, för snart kommer fler cross-roads som gör det möjligt för dig att välja rätt.

 

Utan att du riktigt förstått det färdas du plötsligt på rätt väg, eftersom du tog det lugnt i de snäva kurvorna och gasade på över de höga guppen. Du gav inte upp, utan istället insåg du att hindren på din väg är till för att få dig att kämpa lite extra; till för att få dig att förstå vad som är värt att kämpa för.
Hur ska man annars kunna bli motiverad?
Hur ska man annars kunna känna att man lever?
Hur ska man annars kunna upptäcka vad som betyder något, på riktigt?

 

Se de snäva kurvorna, alla gupp och gropar i vägen som utmaningar, inte som hinder.
Ta det lugnt, men kämpa för det som är viktigt för dig. Blicka framåt och titta aldrig tillbaka; Objektet i backspegeln kan verka närmare än du tror och du vill inte ha det förflutna hack i häl. Att leva i nuet är att skapa den framtid man någonstans söker, och nuet ligger strax framför dig.

 

Ta vara på det...

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0